skip to Main Content

Fed dansk plakatshop åbner for kunderne online

En ny, lækker plakatshop med flotte designs og flotte billeder fra hele verden – især Norden, er netop åbnet. Butikken, WallStore.dk, har allerede modtaget sine første bestillinger på plakater og fotos, selv om webshoppen kun lige er åbnet.

”Det er gået over al forventning med vores lancering af webshoppen, og vi har allerede modtaget de første ordre på plakater, bl.a. på vores populære verdenskort.”, siger Kasper der ejer forretningen, og er ansvarlig for den daglige drift og ordrehåndtering.

Fra det lille kontor i Hasselager bliver der dagligt udviklet nye designs og fotograferet motiver med tanke på, at de skal passe ind i den nordiske indretningsstil.

”Vi kan se, at plakatkunst er særligt efterspurgt i Skandinavien, og derfor har vi valgt at lægge vores fokus i nordisk inspirerede designs og fotokunst – fra bl.a. Færøerne og Island. Derudover har vi selvfølgelig også de kendte designklassikere med byplakater, citater og lignende motiverende tekst”, forklarer Kasper.

Han håber, at butikken på trods af krisen og den nuværende situation får en god modtagelse på det store marked for plakatshops, og håber at danskerne vil prioritere danske webshops fremfor de mange udenlandske aktører på området.

”Vi springer ud i det midt i en krise, men har en forventning om, at danskerne netop nu har tiden og overskuddet til at genoverveje sin indretning i hjemmet, og derpå indtænke plakater. Vi har samtidig en række helt unikke designs, som kun vi forhandler, og vi håber at danskerne vil sætte pris på vores plakater, kvalitet og rimelige priser.”

Ejeren er selv fotograf, og har fået tiden til at stifte en ny forretning netop nu, fordi kundetilgangen i fotobutikken har været ramt under den nuværende situation. Det betyder samtidig, at mange af de fotos, der kan købes som plakater, er fotograferet af en professionel.

Plakatshoppen tilbyder i øvrigt gratis fragt på alle ordre og kører i åbningsperioden med 20% rabat på alle (også allerede nedsatte) varer. Gratis fragt er tilgængelig for alle bosiddende i Danmark.

Hvis du har brug for noget nyt kunst eller vægdekorationer til din indretning, vil det være et oplagt valg, at slå et smut fordi shoppen og måske købe lidt lækker fotokunst eller plakater, der er tilgængelige til aldeles rimelige penge. Både kvaliteten på materialerne, billederne og butikkens designs er nøje udvalgt, så der lander et lækkert produkt, der er kælet for, hos kunden.

Du kan, i starten af foråret, få rabatten på de 20% med koden WS20. Beløbet fratrækkes hele ordren i kassen, og der pålægges ikke yderligere gebyrer.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top