skip to Main Content

Lån til kameraudstyr? Overvej at sælge dit gamle guld i stedet

Det kribler i fingrene efter nyt kameraudstyr, men pengene i pungen rækker ikke helt. Måske overvejer du at låne til formålet? Det er dog både dyrt og omstændeligt at skulle i banken, godkendes og underskrive kontrakt. Man kan sågar få afslag på sin ansøgning.

Det er her guld kommer ind i billedet. Guldpriserne er relativt høje, og derfor kan det være en rigtig god idé at sælge sine gamle, aflagte smykker eller tandguld i stedet for at optage et dyrt lån.

Guldets pris ligger lige omkring 1300 amerikanske dollars (USD) pr. ounce, så der er gode penge at hente på salg af smykker og andet guld, man har liggende.

Sælg dit guld i stedet for at optage dyre lån

Det er aldrig en god forretning at låne penge. Hvis man kan undgå det, så vil det være klart at anbefale. Lån er simpelthen for dyre.

Hvis du har guld liggende i gemmerne, så er det f.eks en væsentligt bedre måde at komme til penge på, end at låne i banken (eller endnu værre kviklån). Renterne og opstartsgebyrerne ender lynhurtigt med at koste dig op mod 25-30% om året. Disse penge kan du måske direkte spare, hvis du sælger dit guld nu, og prisen så falder med 30% over den næste tid.

Guldprisen ligger, sammenlignet med for 6 måneder siden, relativt højt. Bevares, vi har stadig et stykke vej op til all-time-high, men flere eksperter vurderer, at vi er på vej ned i en dal rent kursmæssigt. Hvor længe der går før guldprisen atter får momentum er selvfølgelig uklart.

Konklusionen må være, at hvis du er på udkig efter kameraudstyr og ikke har pengene, så er der guldsalg vejen frem. Ikke banklån! Det er simpelthen for dyrt sammenlignet med alternativerne.

Sælg ud af gemmerne, og scor penge nok til at der også er råd til lidt ekstra objektiver og tilbehør. Hvis du har penge til overs, så invester den igen i guld, når vi rammer en bund. Så får de igen lov at vækste.

Held og lykke med dit nye grej, og få nu taget nogle gode billeder.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top