skip to Main Content

Ny dronefotograf i Østjylland – Hobby og nu god forretning

Dronefotograf og erhvervsfotograf i Aarhus har netop åbnet sin nicheforretning, hvorfra han tilbyder droneoptagelser i form af video og foto til erhverv og private. Hermed er en livslang hobby og interesse for fjernstyring blevet en levevej.

”Jeg har altid haft interesse for fjernstyrede biler og både, og for et par år tilbage kom jeg i luften med den første drone.”, siger ejeren. Han har levet af erhvervsfotografi i en årrække, og dermed var det et helt naturligt skridt, at begynde at bruge dronen erhvervsmæssigt. Nu tjener han penge på hobbyen, og glæder sig altid til droneopgaverne.

”Det er et dejligt afbræk fra mine normale erhvervsopgaver, der ofte finder sted indendørs. Med dronen får jeg mulighed for at lege udendørs, og det er virkelig fedt. Jeg elsker droneopgaverne som supplement til mit normale arbejde.”, siger den professionelle dronefotograf.

Dronefotografen har indtil nu både lavet dronefoto og dronevideo, og har blandt andet lavet en række flotte videoer af turistområder i Vestjylland. Derudover tæller kunderne ejendomsmæglere, arkitekter, turistbureauer og industrielle erhverv.

Billede taget fra drone af biler
Landevej taget fra en drone

Droner er den hurtige, nemme og sikre metode til flere typer opgaver

Droneoperationer er en kosteffektiv måde at få billeder fra luften. Nu skal der ikke længere et fly i luften for at få de gode billeder, og dét er der mange virksomheder der benytter sig af. Flere firmaer har set potentialet i det blikfang, som billederne kan give. Kunderne er langt mere tilbøjelige til at stoppe op, når de ser smukke fotos i nye perspektiver, og det giver mulighed for at fange deres interesse og dermed sælge flere produkter eller ydelser.

Udover almindelige fotos og video, er det også fordelagtigt at bruge dronen til inspektion af f.eks. ejendomme, vindmøller, tagkonstruktioner, skorstene osv. Det er en billig og sikker metode, sammenlignet med alternativet – At sende en mand op i højden. Dokumentation af geografiske arealer eller lignende er også et af anvendelsesmulighederne.

Dronefotografen har base i Aarhus, men kører til opgaver i det meste af Jylland.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top